Üniversiteye Kampüspark” Prestiji

Üniversiteye  Kampüspark” Prestiji

Şehrimizin saygın inşaat şirketlerinden ERYAPI, Kırıkkale'de yine bir ilke imza atarak stüdyo dairelerden oluşan bir konsepti Kırıkkale halkına sunuyor.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ’NİN KARŞISINDA

Kırıkkale Üniversitesinin B kapısının karşısında Yurtkur Caddesi sonunda doğa ile baş başa huzur içerisinde sakin, güvenli bir yaşam alanının yanı sıra Yurtkur Caddesi üzerinde bulunan alışveriş ve eğlence mekânları ile yatırım değerini bilenler için bulunmaz bir fırsat olarak sunuluyor. 450 adet 1+1 ve 1+0 daireden oluşan site iki adet bloktan oluşuyor.

SOSYAL SİTE ANLAYIŞI HÂKİM

Site güvenliği ve peyzaj alanlarıyla sosyal olarak da kusursuz ve keyifli bir ortam ve yaşam alanları sunan Kampüspark, Kırıkkale Üniversite Hastanesi’ne de 300 metre mesafede. Kırıkkale merkezine ve Ankara’ya olan ulaşım kolaylığı ile zamandan ve yol giderlerinden tasarruf sağlayacak olan Kampüspark Projesi, kendinize, işinize, ailenize ve derslerinize daha çok zaman ayırmanıza fırsat sunuyor.

HERKESE UYGUN DAİRELER

“Uygun fiyatlı daire seçenekleri yüksek kira getirisi avantajı ile ev sahibi olma imkânınızı arttırıyor” sloganıyla yola çıkan Kampüspark Projesi gerek üniversite öğrencilerine gerekse yatırımcıya yönelik seçenekleriyle herkesi kucaklayan bir proje olarak dikkat çekiyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü